Categoria visible només per a creadors de cursos

Categoria visible només per a creadors de cursos

per OLGA GODOY GIMENEZ -
Nombre de respostes: 4
Hola, tenim uns quants cursos dins la categoria Professorat que volem que només siguin visibles per al professorat - és a dir que no surtin llistats amb la resta de categories/cursos.

No és problema d'evitar l'entrada de qui no sigui profe (es pot fer amb contrassenya, evitant autoinscripció, etc) sinó de que ja no apareguin en el llistat de cursos/categories fins que el professor s'hagi validat.

És possible fer-ho o demanem massa? Si es pot fer, com es fa? Hi ha alguna altra possibilitat d'aconseguir-ho, per exemple amb algun bloc lateral?

Moltes gràcies!!

En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Categoria visible només per a creadors de cursos

per OLGA GODOY GIMENEZ -
He estat fent diverses proves i sembla que amagar les categories a uns determinats usuaris (alumnes i visitants) no és possible. El més aprop que he arribat del què volem és fer que els cursos inclosos en aquestes categories o subcategories no siguin visibles per a l'alumnat; així, tot i que les categories són visibles, en intentar accedir-hi diu que no hi ha cap curs.

He vist, però, que és possible assignar diferents rols a la primera plana i he pensat que per aquí igual sí aconseguim el que volem, però no acabo de veure com fer-ho.

La idea, si és possible, seria tenir 2 primeres planes: una per al professorat (on surtin totes les categories i cursos) i una altra per a alumnes i visitants on surtin totes les categories excepte la darrera (Professorat) que conté subcategories i cursos que no volem que siguin accessibles ni als alumnes ni als visitants.

Ho veieu possible? I, si és així, em podeu fer un cop de ma i dir-me com fer-ho?

Moltes gràcies!
En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: Categoria visible només per a creadors de cursos

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Olga,
disculpa per no haver respost el missatge anterior, entre tantes consultes se'ns va despistar.

Això que demanes de tenir dues pàgines principals no és possible.

Una possible solució per al teu problema és que aquesta categoria del professorat la posis oculta, si el professorat del teu centre està inscrit en aquest curs com a professorat o professorat-editor podrà veure-la.

Fins ara,
Mònica