Agora, i resta de serveis xtec

Agora, i resta de serveis xtec

per JOSEP MARIA SARDA CAIMEL -
Nombre de respostes: 2
Hola,

He llegit per algun dels missatges d'aquest fòrum, que els responsables del servidor...

Be això dels responsables dels servidors es curiós, perque segur que en hi han, però no crec anar errat que des del setembre els servidors de la XTEC, han patit una malaltia important, ja que han deixat, i segueixen deixar de funcionar durant moltes ocasions, i que jo tingui coneixement ningú ha comunicar el perque als centres ni si han estat solventats completament els problemes.

Crec que tots utilitzem aquets espais per el treball de cada dia, i no hi ha res més frustrant que posar-se danvant d'un ordinador i trobarse que l'activitat que volem desenvolupar no la podem fer, perquè no hi ha servei, a més no se sap ni quan en tornarà haver, ni la causa d'aquest tall de servei. aps i el mes divertit és que pots tenir 15 o 30 espectadors que esperen que surti alguna cosa més interessant que no pas una pàgina d'error.

Potser seria el moment que algun d'aquest responsable, dongues alguna explicació de quan tindrem un servei que funcioni, i no pas un servei que a vegades funciona, i espero de tot cor que funcioni perfectament per tothom.

Per el que fa la lentitud, doncs jo pensava que era una sensació, però veig que cada cop va a més, i així el cert es que treballar amb les TIC, TAC, cada cop és més complicat, ja que fer una tasca que hauries de tardar 10 minuts t'hi pots passar mitja hora o una hora. Podem demanar que ens paguin hores extres? Perquè clar d'algun lloc han de sortir les hores no?

En quan això, diria que àgora hauria de ser un servidor molt millor que phobos, i el cert es que en quan a velocitat no ho tinc gens clar, més aviat diria que phobos funciona millor.

Be sento ser tant expeditiu, però ... en algun lloc s'ha de posar el malestar de la gent, i com els responsables no se sap on son....


Josep M

En resposta a JOSEP MARIA SARDA CAIMEL

Re: Agora, i resta de serveis xtec

per Immaculada Vilatersana Lluch -
Estic totalment d'acord amb tu, Josep Maria. La manca d'explicacions i de compromisos, per part de "les persones responsables" de les infraestructures i el manteniment del servei, per tal d'assegurar el bon servei, em treu de "polleguera". Com es possible el poc respecte que es te per a la tasca que intentem portar a terme dia rera dia?.. per a nosaltres els mestres, però també pels alumnes i estudiants, tots plegat hem de poder utilitzar aquest servei amb un mínim de garanties. I que consti que no ho dic per la Sara i l'Albert -s'enten, oi? On estan els Responsables de garantir el bon funcionament, i de qualitat, de les infraestructures (la xarxa, els servidors,..)? A qui donen explicacions? O potser no en donen cap ni a ningú? enfadat


En resposta a JOSEP MARIA SARDA CAIMEL

Re: Agora, i resta de serveis xtec

per Juan Rincón Casado -
estic d'acord amb vosaltres.
Imagineu quant les intranet dels centres funcionin amb l'espai àgora?
El meu centre té la intranet en phobos i de moment funciona. L'aula virtual van decidir passar a àgora i, de moment,no es pot fer servir amb alumnes, en hortari lectiu.
Quina és la solució? hem de muntar un servidor del centre amb la linkat? Qui ho farà això el profe de mates? o el d'Economia? O els nens de T-Systems que venen als centres?
Hauren d'acabar contractant una empresa (amb coneixements en linkat?) per fer-lo?
A més nosaltres la nostra tasca es fer classes amb els alumnes i aplicar les TIC, perdoneu les TAC, i més coses encara.....
Disculpeu però estic molt enfadat perquè la pèrdua de temps intentant col·locar unes activitats a l'Àgora és....

Aquest centres pilot que el curs passat van provar l'àgora, ara tenen problemes?, que diuen?