No puc accedir al moodle

No puc accedir al moodle

per Javier Perez -
Nombre de respostes: 2

Potser no m'he explicat bé en l'anterior missatge, ja que ningú m'ha contestat. L'assumpte és que des d'ahir no puc accedir a l'espai moodle del nostre IES, tenint en compte que tenim més de vint cursos actius, amb  més de deu professors i més de 200 alumnes implicats, i que també tenim actualment un curs de formació on utilitzem aquest espai, comprendreu el meu neguit i la meva preocupació. El missatge que rebem quan ens intentem connectar a

http://agora.xtec.cat/iesitaca/moodle és el següent:

ACCÉS ERRONI A UN SERVEI D'ÀGORA

No s'ha trobat l'espai al qual has intentat accedir. Les causes més probables són que hagis escrit l'adreça incorrecta a la finestra del navegador o que l'espai sol·licitat no estigui operatiu.

L'adreça que has escrit ha estat http://agora.xtec.cat/iesitaca/moodle

Si no ho heu fet encara, podeu sol·licitar l'alta als serveis d'Àgora des d'aquí.

és a dir com si no haguèsim utilitzat mai el servei Àgora.
Necessito que algú em digui si coneix la situació i em respongui alguna cosa.
Gràcies
En resposta a Javier Perez

Re: No puc accedir al moodle

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Javier!
Ja està solucionat el problema i, per tant, torneu a tenir actiu i totalment funcional el vostre espai Àgora. Dimarts passat vam fer una pujada de l'aplicació per solucionar alguns problemes i preparar l'aplicació perquè funcioni millor en el futur i, per algun motiu, el vostre centre no estava correctament donat d'alta a la base de dades (segurament degut a que vau ser un dels primers en fer servir l'àgora).
Disculpeu per les molèsties que aquesta aturada us pugui haver ocasionat!
Bezos i abrasos,
Sara