
Recordeu que la migració és un bon moment per plantejar-se quins cursos són realment necessaris i quins ja no caldrà migrar al Moodle 2.
Un cop feta aquesta primera ampliació, abans de fer-ne una altra es mirarà el següent per tal de verificar que s'està fent un bon ús de l'espai:
- Còpies de seguretat acumulades al servidor: Àgora no és un magatzem per guardar-hi còpies de seguretat dels cursos, que en alguns casos poden ocupar moltíssim espai (especialment quan contenen lliuraments de treballs dels alumnes). Les còpies de seguretat s'han de descarregar, guardar-les en qualsevol altre lloc (DVD, llapis USB, disc extern, pujar-les al Dropbox, al Google Drive, al Copy.com...) i esborrar-les del servidor. D'aquesta manera s'incrementa també la seguretat, ja que es tindran les dades distribuïdes en diferents suports.
- Vídeos i altres recursos multimèdia molt pesants: Àgora no està dissenyat per fer streaming de vídeo o àudio. Els vídeos es poden posar a Vimeo, YouTube (al qual es pot accedir amb usuari XTEC) o a altres serveis similars, i enllaçar-los o encastar-los dins dels materials dels cursos.
- Aules virtuals d'anys anteriors: Àgora tampoc pot actuar com a arxiu permanent de totes les activitats que els alumnes han anat fent a les aules virtuals al llarg dels anys. En alguns casos pot ser convenient conservar els materials d'una aula d'un curs per l'altre (per exemple, de 1er a 2on de batxillerat), però això s'hauria de fer només quan sigui realment necessari, i mai més enllà d'un curs acadèmic. En general, les aules virtuals s'haurien de "buidar" de materials dels alumnes (reiniciar) a l'inici de cada curs escolar.