Proposta canvi data migració Moodle 2

Proposta canvi data migració Moodle 2

per JOEL PASCUAL SANCHEZ -
Nombre de respostes: 2

Avui hem fet la jornada de formació per la migració a Moodle 2 al CRP de Terrassa. En els precs i preguntes hem tingut un intercanvi d'opinions interessant del qual resulta aquesta proposta formal que us demanem feu arribar als responsables pertinents. 

A Secundària un bon grapat d'alumnes tindran crèdits pendents de superar al setembre, i molts d'aquests hauran de consultar i treballar en les aules virtuals dels respectius crèdits. Si el calendari de migració es manté tal com s'ha proposat aquests alumnes hauran de canviar d'adreça de consulta a mig estiu (hi ha un canvi d'adreça previst pel 15 de juliol), perquè és lògic que mantinguin el seu treball en la versió 1.9 que és la que conté tota la tasca realitzada durant el curs. Recordem que l'aposta de la Generalitat amb les proves extraordinàries és que siguin una opció real de superació del crèdit i això passa sovint per realitzar tasques de complement a la feina ja realitzada durant el curs. 

Així, doncs, proposem de manera argumentada que es consideri seriosament la possibilitat de retardar el canvi d'adreces del moodle 1.9 i moodle 2 a la fi de curs 2012-2013, que es pot considerar pràcticament el dia 8 de setembre de 2013. Asseguraríem, doncs, durant l'estiu l'existència de la versió 1.9 (/moodle) sense canvi d'adreça per evitar problemes a les famílies i Moodle 2 (/moodle2) per anar treballant el professorat. El canvi d'adreça previst inicialment pel dia 15 de juliol es podria realitzar pocs dies abans de començar el nou curs i si tècnicament es requereix un dia festiu el cap de setmana 7-8 o l'11 de setembre serien bones opcions.

Gràcies pel vostre temps, i esperem considereu la nostra proposta

En resposta a JOEL PASCUAL SANCHEZ

Re: Proposta canvi data migració Moodle 2

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Joel,
Aquesta mateixa consulta ens va arribar per part d'un dels formadors a l'espai de suport de la sessió tècnica pels formadors. Entenem la vostra preocupació però aquest canvi del dia 15 no us hauria de presentar cap inconvenient.

En el moment de prendre la decisió sobre la data del canvi d'adreça ja vam tenir en compte el conflicte entre aquestes dues situacions. Per una banda, hi ha alumnes que han de seguir treballant amb el Moodle 1.9 del curs actual fins al setembre però per altra, és molt important que els administradors puguin deixar a punt el Moodle 2 per a l'inici del nou curs escolar, i que tot el professorat que l'haurà de fer servir pugui entrar a les seves aules virtuals per assegurar-se que tot està en ordre i funciona correctament.

La solució que vam considerar més convenient és desplaçar l'alumnat que ha de treballar durant l'estiu a l'adreça "antic", amb un missatge a la primera plana del Moodle 2 on s'expliqui que les aules virtuals del curs 2012/13 continuen actives a l'adreça "http://agora.xtec.cat/nomdelcentre/antic.

Creiem que amb això ningú hauria de perdre's, i així ens assegurem que els nous Moodle 2 estaran perfectament operatius i revisats a l'inici de curs.

Fins ara,

Mònica