Un curs gran no es restaura bé.

Un curs gran no es restaura bé.

per CRISTOBAL MARTINEZ GUERAU DE ARELLANO -
Nombre de respostes: 2
Hem enviat, des del nostre institut, un curs que la còpia de seguretat mesurava més de 10Mb (en concret, 13,4Mb) pel procediment "Pujar fitxers grans al servidor". Un cop hem vist el fitxer als "Fitxers del lloc" de la primera plana de l'espai Moodle del nostre institut, l'hem restaurat, però no es restaura bé. No es veu ni els marges laterals ni els noms dels recursos i de les activitats i les icones que es visualitzen no porten enlloc ( a més s'observa que el procés de restauració és massa ràpid, en comparació amb el d'altres cursos que sí hem pogut restaurar bé)

Aquest curs que volem passar a àgora és important pel nostre institut donat el fet que és el que utilitzem com a "Sala de professorat" virtual.

Què en podem fer?

(Gràcies per endavant)
En resposta a CRISTOBAL MARTINEZ GUERAU DE ARELLANO

Re: Un curs gran no es restaura bé.

per JOSEP MARIA SARDA CAIMEL -
Hola Cristóbal,

la grandària del fitxer no hauria de ser problema, jo mateix vaig restaurar alguns cursos més grans, un de uns 70 MB, a l'Agora i no hi va haver problema, jo pensaria més en que o bé no va quedar feta correctament la còpia de seguretat o bé hi ha alguna part del curs que és incompatible amb el agora.

Posats a fer proves, jo provaria de restaurar-lo en el mateix lloc que el teniu ara com un curs nou i si funciona bé, després intentar crear còpies de seguretat per parts.

Recordo que els qüestionaris donaven alguns problemes i que els restaurava sense les dades dels alumnes i així funcionaven.

Vaig deixar una explicació de com jo vaig fer la restauració al àgora, al juny passat, ha d'estar per el fòrum.

Josep M