Notícies d'ÀGORA

Migració d'Àgora al Moodle 2

Migració d'Àgora al Moodle 2

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
Moodle 1.9 a Moodle 2Tots els centres d'Àgora que actualment treballen amb el Moodle 1.9 disposaran durant les properes setmanes d'un espai Moodle 2, que serà el que hauran de fer servir a partir del curs 2013-2014. Per aquest motiu, els centres d'Àgora, hauran de migrar manualment les dades que vulguin mantenir del Moodle 1.9 al Moodle 2. Per ajudar a traspassar aquesta informació (usuaris, cursos...) entre el Moodle 1.9 i el Moodle 2, s'està preparant una sessió tècnica de 3 hores que es realitzarà a diverses seus de tot el territori a partir de mitjans de maig.

L'alta de l'espai Moodle 2 als centres que ja disposen del Moodle 1.9 a Àgora serà automàtica, és a dir, els centres que ja tenen Moodle 1.9 NO han de demanar-la explícitament. Aquest espai Moodle 2 estarà disponible per la sessió tècnica. A mesura que es vagin activant els espais Moodle 2, cada centre rebrà un missatge de correu a la bústia del centre amb les dades d'accés (URL, nom d'usuari/ària i contrasenya).

Durant les properes setmanes, els serveis territorials enviaran la convocatòria d'aquesta sessió tècnica de suport a la migració del Moodle 2 als centres que disposen actualment del Moodle 1.9. A la sessió, a banda d'explicar el procediment que s'haurà de seguir per traspassar la informació del Moodle 1.9 al Moodle 2, també es farà una repassada de les novetats principals de l'entorn.