Fòrum Àgora-MOODLE

Alta al servei Àgora

Alta al servei Àgora

per Ramon Miquel MANGUES GUIU -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Em dic Ramon Miquel Mangues Guiu i sóc el responsable del PTT-Pla de Transició al Treball de Mataró- depenent de la Direcció General d’Ensenyament Professionals, Artístics i Especialitzats, amb codi de centre a8960049. Alhora, des del curs passat que vam iniciar una metodologia de treball cooperatiu, administro l’espai de formació sota Moodle http://phobos.xtec.cat/a8960049/moodle. Val a dir, que la valoració d’aquesta nova proposta de treball ha estat força positiva tant per part de l’alumnat com del professorat.

Pel que fa al servei Àgora, si bé ja l’any passat havíem intentat infructuosament donar-nos d’alta, el funcionament bastant acceptable al phobos i els cursos amitjanats van fer que posposéssim la nostra sol·licitud. Ara però, davant la impossibilitat de continuar amb normalitat el desenvolupament dels cursos, degut a les múltiples i freqüents fallades del phobos -amb tots i cadascun dels inconvenients que això representa-, hem pensat que és el moment escaient per a la migració a Àgora.

El problema però es repeteix: no hi ha manera de sol·licitar l’alta del centre amb codi a8960049. De vegades l’aplicatiu no ens reconeix com a centre, o bé al passar a la verificació i completar les dades es bloqueja.

Pels comentaris que hem vist en aquest Fòrum, potser pugui tractar-se d’un tema similar a la dels CFA o de les EOI?

Esperant notícies i quasi desesperats...

Salut!

En resposta a Ramon Miquel MANGUES GUIU

Re: Alta al servei Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Ramon!
Fa algunes setmanes vam detectar una petita errada a l'aplicació d'alta relacionada amb el botó Envia que apareix per validar l'usuari i contrasenya introduïts: cal fer clic a sobre d'aquest botó Envia (i en cap cas utilitzar la tecla INTRO/RETURN del teclat per validar-ho) ja que sinó el comportament de l'aplicació és el que comentes.
Pots provar-ho per confirmar-me que no sigui això? Si no fos això avisa'ns perquè comprovarem on pot estar el problema. Esperem la teva resposta!
Bezos, abrasos i sort!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Alta al servei Àgora

per Ramon Miquel MANGUES GUIU -

Hola Sara,

Confirmat: No hi ha hagut sort, eh?! Tot i clicant sobre el botó "Envia" continuem amb la mateixa problemàtica:

- o no ens reconeix com a centre,

- o a la verificació, no podem completar els apartats de codi i nom propi del centre.

Sniff.. Ja ens direu.

Salut!

En resposta a Ramon Miquel MANGUES GUIU

Re: Alta al servei Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holoo Ramon!
Doncs em sembla que no podreu disposar d'un Moodle propi d'Àgora Trist El que podeu fer és demanar a la vostra direcció general (Direcció General d’Ensenyament Professionals, Artístics i Especialitzats) que us deixi fer servir el (si no el tinguessin demanat ells sí que podran tenir-ho).
Em sap greu Trist
Bezos i abrasos,
Sara