CONTINGUT REMOT NO ACTUALITZAT

Re: CONTINGUT REMOT NO ACTUALITZAT

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Hola Erika!

Pel que hem vist, el problema no està al mòdul del Marsupial sinó als propis materials del llibre d'EDEBÉ. En aquest sentit, hem identificat el següent:
  • Com l'activitat del llibre està configurada perquè s'obri en una finestra nova, la visualització varia en funció del navegador que es faci servir. Així, per exemple, amb el Firefox hem vist que no apareix la barra de desplaçament de la dreta mentre que amb el Chrome sí. Per aquest motiu, la nostra recomanació per garantir que tothom podrà veure tot el contingut (i no només la part inicial de la pàgina) és que enlloc d'obrir el llibre en una finestra nova, el configureu per obrir-ho a la mateixa finestra.
  • També hem vist que algun dels materials tenen enllaços però d'altres no. Així, per exemple, "L'estudi de la física" sí que té un enllaç però, en canvi, "L'energia" no. Ara bé, aquesta part depèn directament de l'editorial i, per tant, si el problema és aquest (és a dir, que algun dels ítems de l'índex no tenen enllaç), hauríeu de contactar amb l'editorial per solucionar-ho.
Per descomptat, si podem fer res més per ajudar-vos i/o teniu qualsevol altre dubte/problema relacionat amb el mòdul del Marsupial ja ens direu.

Una abraçada i fins aviat!
Sara