Sembla que el servei de Zikula està fallant

Sembla que el servei de Zikula està fallant

per JOSE MANUEL ALVAREZ MARCOS -
Nombre de respostes: 2
Bon dia,

         segurament ja en sou ben conscients però des de dimarts tenim problemes per accedir a la intranet del nostre centre(INS La Ribera de Montcada). A vegades triga molt en carregar-se la pàgina i a vegades el servei de Zikula dóna una errada que no pot accedir a la base de dades. He intentat carregar la intranet d'altres centres que fan servir àgora i en alguns es carrega el mateix missatge d'error. Sembla que la pàgina web d'àgora no acaba de funcionar bé del tot tampoc.
         Salutacions,

                                José Manuel  
En resposta a JOSE MANUEL ALVAREZ MARCOS

Re: Sembla que el servei de Zikula està fallant

per Albert Pérez Monfort -
Hola José Manuel,

Sembla que l'error és general degut a una avaria amb els servidors i afecta a molts centres. Ens comenten que durant aquest matí quedarà resolt.

Salutacions,
Albert
En resposta a Albert Pérez Monfort

Re: Sembla que el servei de Zikula està fallant

per Miguel Colom Cardiel -
Hola Albert,
Ens surt això:

No s'ha pogut accedir a la base de dades

Aquest lloc web sofreix problemes tècnics relacionats amb l'accés a la base de dades. És possible que siguin deguts a la saturació del servidor, però també poden tenir a veure amb tasques de manteniment al servidor o amb errors a la base de dades del Zikula. Si els problemes no se solucionen en breu, contacteu amb els administradors del servidor i informeu-los del problema.

Aquest lloc web funciona amb el CMS Zikula, però aquest error no té a veure amb el programari, sinó amb el servidor. Si us plau no contacteu amb els desenvolupadors del Zikula per solucionar-lo, sinó amb els administradors del servidor.

Si sou l'administrador/a del servidor...
El Zikula no pot accedir a la base de dades. Assegureu-vos de que les dades de connexió a la base de dades són correctes i comproveu que el servei de la base de dades està funcionant correctament.

El Zikula és programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL. Per a més informació, visiteu http://zikula.org.