Fòrum Àgora-MOODLE

No apareixen les icones d'edició a cap tema

No apareixen les icones d'edició a cap tema

per Antoni Hortal i Martínez -
Nombre de respostes: 4
Hola a tothom.
Estic fent un curs de formació de Moodle a l'IES Cavall Bernat de Terrassa i no aconsegueixo que apareguin les icones d'edició de recursos i activitats amb cap tema. Els he provat tots i a cap d'ells apareixen les icones d'edició.
Algú s'ha trobat amb el mateix problema?
Gràcies.

Toni Hortal
IES de Terrassa
En resposta a Antoni Hortal i Martínez

Re: No apareixen les icones d'edició a cap tema

per Administrador/a Espai de suport -
Hola Toni,

Això que comentes és molt rar, ja que tots fem servir els mateixos Entorns Visuals. Algú més es troba amb aquest problema?

No se quina pot ser exactament la causa. Pots fer les proves que escric a continuació:
  • Prova si passa amb diferents ordinadors i navegadors.
  • Intenta recordar si has fet algun canvi en la configuració del Moodle.
  • Intenta-ho des de diferents usuaris que puguin activar l'edició: professorat, administrador...
  • Esborra la memòria cache dels ordinadors de d'on fas les proves.
Ja ens explicaràs com ha anat.

Cordialment,

Albert
En resposta a Administrador/a Espai de suport

Re: No apareixen les icones d'edició a cap tema

per Antoni Hortal i Martínez -
Hola, Albert i la resta.
He provat tot el que proposes però tot continua igual.
Quina configuració del Moodle podria haver provocat això?
A la carpeta Fitxers - Theme, només han d'aparèixer els 3 fulls d'estils i la imatge? On són les icones? He reanomenat els 3 fulls d'estils i la imatge, per a que agafi l'entorn per defecte, però tot continua igual: no apareixen les icones d'edició, i per als professors és molt incòmode treballar així. Els que ho fan amb l'Internet Explorer, no veuen ni els texts alternatius de les icones. Els que ho fan amb el Firefox es troben amb la pàgina farcida de textos alternatius allà on havien d'aparèixer les icones.
Algú sap què pot passar?
Gràcies.

Toni Hortal
En resposta a Antoni Hortal i Martínez

Re: No apareixen les icones d'edició a cap tema

per Administrador/a Espai de suport -
Hola Toni,

Això ho solucionaràs si desmarques les opcions que tinguis marcades a Miscel·lània->Experimental (Habilita AJAX, Habilita cerca global i Cerca intel·ligent d'imatges).

Aneu amb compte amb aquestes opcions. El millor és que les desactiveu. El més probable, de cara a estalviar-nos problemes, serà que deshabilitarem aquestes opcions del menú d'administració.

Cordialment,

Albert
En resposta a Administrador/a Espai de suport

Re: No apareixen les icones d'edició a cap tema

per Antoni Hortal i Martínez -
Hola, Albert.
Com pot ser que una simple opció pugui portar tants problemes?
Ja ho he solucionat. Algú havia activat la 3a opció, la smartpix, i en desactivar-la... tot torna a funcionar amb normalitat.
Moltes gràcies.

Toni Hortal