Fòrum Àgora-MOODLE

Revisar intents dels qüestionaris dels alumnes

Re: Revisar intents dels qüestionaris dels alumnes

par Sara Arjona Téllez (Moodle HQ),
Nombre de réponses : 0
Holoo Enric!

Quan treballava amb versions més antigues del moodle a phobos, coma porfessor, en els qüestuionaris, podia revisar les respostes dels alumnes a cada una de les preguntes, podia veure un llistat ordenat amb les notes dels alumnes i els que encara faltaven per respondre el qüestionari, etc...
Ara, treballant amb l'agora i la versió actual del moodle, tot i que m'hi esforço no sé com arribar a poder fer el mateix. Què dec fer malament?

Et recomano que enviïs aquest dubte al Fòrum de la XTEC sobre Moodle o bé al del curs Moodle.org en català, ja que es tracta d'un dubte d'ús (i no problema tècnic) d'Àgora i estic convençuda de que en aquests espais trobaràs gent amb més coneixements sobre Moodle que segurament donaran més ràpid amb la solució al dubte que planteges!

Aprofito per comentar, que, de nou, darrerament, l'agora sembla que va força lent (i en algunes estones no és possible ni connectar)
Gràcies pel missatge! Ahir precisament vam detectar i solucionar un problema que podia ser el causant d'aquests problemes de velocitat. Per tant, us preguem que, si veieu que durant la setmana vinent aquests problemes de velocitat encara persisteixen ens torneu a escriure per tornar-ho a notificar.

Bezos i abrasos,

Sara