Fòrum Àgora-MOODLE

Alta a Àgora

Re: Alta a Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holooooo!
Per feina: fins ara tenim un moodle i una web penjades al servidor del centre i hem demanat un espai agora. Prèviament vam solicitar un espai pel moodle i un altre per a la intraweb i ens van donar les 2 adreces pel centre al servidor phobos.

El fet de passar a estar allotjats a agora, canviarà les adreces actuals? Podem anar fent canvis a les dues webs o millor ens esperem perquè les haurem de moure a un nou espai, esperem que en un plaç breu?
De moment l'únic servei que està obert a tots els centres docents és el de Moodle (la intranet la pilotarem durant el primer trimestre i, si tot va bé, l'obrirem gradualment a partir del febrer/març de l'any vinent). En aquest sentit, el que us recomanem que feu amb el Moodle és una migració gradual dels cursos que ja teniu a phobos (fent còpies de seguretat a phobos i restauracions a àgora). I un cop tingueu tots els cursos a Àgora, pel vostre bé, tanqueu el Moodle de phobos (podeu substituir l'index.php del Moodle que teniu a phobos per un similar al que us adjunto. Compte perquè l'haureu d'editar per substituir nom-propi-centre per la vostra adreça real).

El cas de les intranets és una mica diferent: està previst un pla de migració de forma que quan demaneu l'alta a Àgora, si ja teníeu intranet a phobos farem la migració i directament començareu a treballar amb la d'àgora (però mantindreu les dades de la de phobos).

Un altre problema amb que ens trobem es que en intentar passar el contingut del moodle del centre al moodle al phobos ens hem trobat que tenim molt poc espai. De fet el coordinador del centre crec que ja us ha escrit algun mail demanant més espai i tornant a demanar l'alta, però suposo que no hem tingut resposta pels conflictes de què parleu (jo escric això perquè l'ajudaré amb el tema de la intraweb)
El Moodle d'Àgora té una limitació de 10MB. Això vol dir que no podeu pujar fitxers més grans d'aquesta mida. Ara bé, per facilitar-vos la migració dels cursos que ja teníeu a phobos hem creat una eina que permet pujar fitxers més grans de 10MB. Podeu accedir a aquesta eina des d'aquí.

I per últim, he llegit que la inclussió de la intraweb dels centres al agora es farà pròximament; això vol dir aquest curs?
Això ja t'ho he aclarit a la primera pregunta.

Esperem que la nostra resposta t'hagi ajudat a aclarir els dubtes.

Bezos i abrasos,

Sara