Calendari públic

Re: Calendari públic

per ANTONI GINARD LLADO -
Nombre de respostes: 0
     Hola Sònia,

Abans de res, les preguntes sobre la intranet s'han de plantejar en el fòrum d'Àgora-intranet. De tota manera, ja que jas publicat el dubte, et responc:

La intranet no té cap mòdul de calendari, sinó un mòdul d'agendes. Cada usuari/ària disposa d'una agenda personal a la qual ningú més pot accedir. Cal anar amb compte perquè aquesta agenda està seleccionada de manera predeterminada i totes les anotacions hi van a parar a no ser que es seleccioni una altra agenda.

Per un altre costat estan les agendes públiques. He vist que en teniu tres: no registrats, reunions i sortides. Si vols que un col·lectiu determinat tingui accés a les anotacions d'alguna d'aquestes agendes, has d'afegir el grup o grups corresponents a la llista de grups amb accés. Actualment, els usuaris no registrats (els que encara no han introduït el nom d'usuari/ària i la contrasenya) només tenen accés a l'agenda no registrats. Si vols que tothom pugui veure els continguts de les altres agendes compartides, hauràs d'afegir el grup no registrats a cada agenda que vulguis que vegin. També en pots crear una de nova.

Per últim, en el moment d'enviar una anotació, t'has d'assegurar que l'envies a l'agenda correcta. Ara mateix només té accés a totes les agendes l'usuari/ària admin. És possible que ho vulguis canviar. En aquest cas hauries d'afegir un/a nou responsable a cada agenda.

Les anotacions s'envien a l'agenda que apareix amb el seu nom dins d'un requadre amb el fons groc just davall el calendari. Si només veus l'agenda Personal és que no tens accés a cap agenda compartida i, per tant, les anotacions que posis només les podràs veure tu.

Bé, espero haver posat una mica de llum. Somrient


Salutacions,

Toni