Les qualificacions dels continguts remots no es guarde

Les qualificacions dels continguts remots no es guarde

per Ramon Masip Treig -
Nombre de respostes: 2
Hola,
Tenim un problema quan en el moodle posem una tasca de continguts remots de llibre digital de l'editorial Teide i MacMillan. (que són les dues editorials que tenim contractades)
Els alumnes poden fer l'activitat, però el resultat no queda guardat en l'apartat de les qualificacions, d'aquesta manera, la frustració és doble, per una banda la l'alumne i per altra la del professor.
Sabeu si a algú més li passa i si hi ha alguna solució?
Institut Pons d'Icart 
Tarragona
Nota: Hem fet ja totes les sincronitzacions, marsupial...
En resposta a Ramon Masip Treig

Re: Les qualificacions dels continguts remots no es guarde

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Ramon!

A les preguntes freqüents hi ha una que conté informació sobre els proveïdors de continguts que han implementat la part que permet desar els resultats: Quins proveïdors de continguts s'han provat a Àgora amb el mòdul de Marsupial? Com veureu, un dels dos proveïdors que heu contractat (MacMillan) encara no implementa aquests serveis i, per tant, és normal que ni l'alumnat ni el professorat puguin consultar aquesta informació des del Moodle (és a dir, es tracta d'una mancança dels llibres digitals d'aquesta editorial).

En canvi, l'altre proveïdor (Teide) sí que ha implementat aquesta part. Tant l'alumnat com el professorat podeu consultar els resultats dels llibres d'aquesta editorial si realitzeu els passos següents:
  • Accedir a l'apartat "Continguts remots" del bloc Activitats que teniu al bloc lateral de l'esquerra (a sota de Participants).
Contingut remot
  • Fer clic sobre l'enllaç "Visualitza informes X usuaris"  que apareixerà a la columna Informes d'aquelles activitats en que algun alumne/a hagi enviat les respostes (o si s'accedeix amb perfil d'estudiant, aquelles activitats que l'alumne/a hagi respost).
Visualitza informe
  • La pàgina d'informes permet filtrar les peticions segons l'estat així com accedir al detall de les activitats de cada intent.
Informe

En principi, aquesta informació també s'hauria de reportar en gairebé tots els casos al llibre de qualificacions de Moodle. Ara bé, gràcies al vostre missatge, hem detectat una incidència que ja hem notificat a l'empresa que s'encarrega del manteniment d'aquest mòdul perquè ho resolguin el més aviat possible. 

Us mantindrem informats de com evoluciona la incidència però, de moment, podeu consultar la informació des de l'apartat Activitats | Continguts remots | Visualitza informes X usuaris que us comentàvem. Ara bé, ja us avisem que està previst revisar el comportament d'aquesta pantalla d'informes ja que gràcies a la col·laboració d'altres proveïdors i usuaris hem detectat que en alguns casos és força complex interpretar i analitzar la informació que conté.

Una abraçada i fins aviat!
Sara