Qualificacions desaparegudes

Qualificacions desaparegudes

per Immaculada Vilatersana Lluch -
Nombre de respostes: 4
Hola,
Hem detectat que ens han desaparegut la majoria de les qualificacions de dues tasques d'un curs. Suposem que ha estat a finals de la setmana passada o bé durant el cap de setmana.
Algunes la mestra les va tornar a entrar el dimarts 21 al matí, pensant que havia estat un error, però després va adonar-se que eren massa alumnes que no tenien les qualificacions i que això no era normal.
Hi ha alguna possible explicació? Es poden recuperar? Es poden tornar a entrar sense problema?

Les dades concretes per si heu de fer algun tipus de comprovació son:
Moodle: http://agora.xtec.cat/cfa-elstarongers/moodle/
Curs: Taller d'escriptura creativa
(http://agora.xtec.cat/cfa-elstarongers/moodle/course/view.php?id=801)
Tasques: "Para aprender a escribir" (http://agora.xtec.cat/cfa-elstarongers/moodle/mod/assignment/view.php?id=15141) i "Entrevista a Rosa Montero" (http://agora.xtec.cat/cfa-elstarongers/moodle/mod/assignment/view.php?id=15581)

Gràcies.

Immaculada Vilatersana
Coordinadora d'Informàtica
En resposta a Immaculada Vilatersana Lluch

Re: Qualificacions desaparegudes

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Immaculada!

En principi, pel que hem vist al registre d'informes de Moodle d'aquestes activitats, que també podeu consultar vosaltres des de l'apartat Informes que trobareu al bloc d'Administració del curs, la professora va corregir activitats entre el 5 i el 13 de febrer (majoritàriament el dia 5) i després va tornar a actualitzar puntuacions el dia 21. Ara bé, sense tenir informació concreta sobre les puntuacions d'alumnes concrets que va avaluar i que ha trobat a faltar, no podem investigar on pot estar el problema. Ens podeu facilitar el nom d'algun/a dels alumnes que va avaluar (i que no ha tornat a avaluar?).

Una abraçada, gràcies per avançat i molt bon cap de setmana,
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Qualificacions desaparegudes

per Immaculada Vilatersana Lluch -
Hola Sara,
La professora del curs Taller d'escriptura creativa m'ha comentat que efectivament el dia 21 ella va arreglar les qualificacions que havien "desaparescut" de la Tasca "Para aprender a escribir". Però les qualificacions de la Tasca "Entrevista a Rosa Montero" no les va tocar a posteriori, per tant tots els alumnes que tenen exercici entregat haurien d'estar qualificat.
No sé si és adequat concretar més en aquest espai el nom dels alumnes, digues-me com et puc passar les dades.

Salut,
Immaculada
En resposta a Immaculada Vilatersana Lluch

Re: Qualificacions desaparegudes

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Immaculada!

Amb la informació que ens has facilitat hem estat revisant de nou el registre d'informes i, pel que hem vist, dóna la sensació que aquestes qualificacions que falten ja no es van desar en el moment de fer la correcció (ja que sinó haurien d'aparèixer al registre d'accions de la professora, com a "assignment update grades"). Per tant, no podem fer res per recuperar aquesta informació. 

Ara bé, per intentar que no torni a passar, la nostra recomanació és que a les properes tasques que corregiu us assegureu que s'han enviat correctament (accedint a la pàgina de la tasca i comprovant que tots els alumnes avaluats tenen una puntuació assignada). En el passat, alguns usuaris havien comentat incidències similars tot i que, fins al moment, no hem aconseguit reproduir-les (no sabem si està relacionada amb la configuració del navegador, amb algun problema a la Xarxa...). Tot i així, ara feia temps que ningú deia res... Per tant, quedem a l'espera de que ens confirmeu si el problema es repeteix i, en cas que sigui així, ens aniria bé saber la informació de l'ordinador de la persona que s'ho ha trobat (sistema operatiu, versió, navegador web...).

Una abraçada i bon començament de setmana,
Sara