No podem accedir al llibre digital

Re: No podem accedir al llibre digital

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Hola Mireia!

El problema no està a les llicències per accedir als llibres sinó al nom d'usuari/ària i contrasenya d'accés als serveis web que el proveïdor de continguts va proporcionar a Àtria i que vosaltres heu descarregat automàticament al fer clic sobre Recursos remots | Proveïdors | Actualitza proveïdors.

Hem tornat a actualitzar aquesta informació (per si havien revisat alguna cosa), però el problema continua present i no té res a veure amb el proxy perquè nosaltres també l'hem aconseguit reproduir fora de la vostra xarxa de centre. Us adjuntem una captura de pantalla del que obtenim a la pantalla Recursos remots | Estat de Marsupial com a mostra que podeu enviar al proveïdor.

Per tant, contacteu de nou amb el proveïdor de continguts i indiqueu-li que les dades d'accés als serveis web no són correctes i que, per tant, les haurien d'actualitzar a Àtria i avisar-vos perquè les torneu a descarregar mitjançant l'opció Recursos remots | Proveïdors | Actualitza proveïdors. Per descomptat, si tenen qualsevol dubte i/o podem ajudar-vos amb alguna cosa ja ens direu!

Una abraçada i sort!
Sara


Fitxer adjunt agora_vilafant_marsupial.png