Fòrum Àgora-MOODLE

Veure informe d'activitat del llibres Santillana

Veure informe d'activitat del llibres Santillana

per LAIA ISERN TORRENT -
Nombre de respostes: 3
Hem incorporat els llibres digitals Santillana en el moodle d'Àgora, després de buscar, preguntar i perdre moltes hores hem aconseguit poder importar el llibres (ens han passat els backups des de l'editorial, és aquesta la forma correcta??) el problema que tenim ara és que no veiem l'informe d'activitats dels exercicis que fan els alumnes, algú em pot ajudar a fer-ho?
He trobat el següent document https://docs.google.com/a/xtec.cat/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B47BGDUekJ2NNzEwNjRhZTEtZWM0OS00OGU4LThmNWQtNmQxMmI3MDJmNmFh&hl=ca&pli=1 que diu que s'ha d'activar el bloc de seguiment, però no el trobo...

De moment estem fent proves, el nostre moodle és http://agora.educat1x1.cat/insrocagrossa/moodle/


En resposta a LAIA ISERN TORRENT

Re: Veure informe d'activitat del llibres Santillana

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Laia!

Aquest bloc de seguiment que comentes no està instal·lat a Àgora perquè quan el vam provar no funcionava. Per aquest motiu, ens vam posar en contacte amb l'equip tècnic de Santillana per demanar-los que ens fessin arribar una versió amb les adaptacions necessàries perquè el mòdul funcionés a qualsevol Moodle (ara només funciona amb els que fan servir MySQL com a sistema de base de dades) però, de moment, encara no ens l'han enviat. 

A més, la setmana passada vam detectar una incidència nova relacionada amb el seguiment dels llibres de Santillana: fent proves vam identificar que si l'activitat conté algun caràcter especial (com ara accent o dièresi), els resultats d'aquesta no es desen. Santillana està al cas d'aquesta incidència, coneix l'origen del problema i els hi vam plantejar una possible solució. Per tant, és d'esperar que aviat ho revisin per solucionar-ho. 

A la pregunta freqüent Quins proveïdors de continguts s'han provat a Àgora amb el mòdul de Marsupial?  hi ha una taula amb el resultat de les proves fetes amb els llibres digitals de les diferents editorials que anem actualitzant periòdicament, que podeu consultar per saber fins a on han funcionat les proves que hem fet l'equip tècnic d'Àgora.
Per aquest motiu, com veureu si reviseu la PMF anterior, a les activitats que no contenen caràcters especials sí que hauríeu de poder consultar l'informe; si al curs que heu restaurat activeu el bloc Activitats i feu clic sobre SCORMs/AICCs Remot, podreu accedir als informes de les activitats que s'hagin guardat (us adjuntem una captura de pantalla per il·lustrar-ho).

Una abraçada i fins aviat!
Sara
Fitxer adjunt agora_santillana_informe.png
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Veure informe d'activitat del llibres Santillana

per LAIA ISERN TORRENT -
Bona tarda,

moltes gràcies per la resposta.

Seguint amb el tema, el mòdul de seguiment de Santillana sabeu si ja està disponible? No el veig enlloc.
En resposta a LAIA ISERN TORRENT

Re: Veure informe d'activitat del llibres Santillana

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Laia!
De moment l'equip de Santillana encara no ens ha fet arribar la versió revisada del mòdul de seguiment que comentes. Si hi ha qualsevol novetat us mantindrem informats tot i que tenint en compte que fa mesos que l'esperem i que, un cop ens el facin arribar encara ens quedarà validar el seu funcionament, jo no hi comptaria amb ell per aquest curs Trist
Una abraçada i fins aviat!
Sara