m'apareix com a portada l'index.php

m'apareix com a portada l'index.php

per SALVADOR GUTIERREZ QUESADA -
Nombre de respostes: 2
Avui, sobre les 12, en intentar accedir al moodle de l'INS Margarida Xirgu d'Hospitalet (sóc el coordinador d'informàtica del centre i administrador del moodle)per seguir treballant en un curs que estic fent, en comptes de la pàgina d'entrada per identificar-me,m'ha aparegut una pantalla interactiva amb l'arxiu de configuració index.php del moodle (al qual no tinc al  accés habitualment), com si estiguéssiu fent alguna actualització o manteniment.
També alguns companys que estan fent tasques de correcció de treballs s'han posat en contacte amb mi per veure que passava (ja que estem en plena avaluació). Igualment una agenda online que tenien per treballar tutories amb alumnes ( els arxius de la qual estan en el moodle) tampoc funciona.
El motiu d'aquest missatge és senzillament per constatar que es deu a tasques de manteniment (ja que no tinc constància d'elles), ja que aquesta pantalla mai m'havia aparegut quan esteu realitzant tasques de manteniment.
Segurament estaré equivocat, però el fet de m'aparegui l'index.php interactiu per configurar el moodle (v. 1.9.12 Build 20110510)(com quan s'instal·la el moodle en un servidor propi) i em vagin apareixent, en les diverses pantalles, els paràmetres per configurar-ho crec que no és molt apropiat en  quant a seguretat ( deuria mostrar-se?)

Salutacions cordial

S.Gutiérrez


En resposta a SALVADOR GUTIERREZ QUESADA

Re: m'apareix com a portada l'index.php

per JULIO DOMINGO PEREZ TUDELA -
Jo tinc el mateix problema amb el del meu centre (Institut Vinyes Velles, a Montornès del Vallès) des d'ahir al vespre. He intentat accedir en el d'altres centres que també depenen de l'agora i tampoc és possible.
Fins aviat,
Julio Pérez
En resposta a JULIO DOMINGO PEREZ TUDELA

Re: m'apareix com a portada l'index.php

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Julio i Salvador
en principi sembla que els problemes que ha hagut durant el cap de setmana ja estan solucionats.

Disculpeu les molèsties.

Mònica