Moodle no funciona al fer canvi d'adreça

Moodle no funciona al fer canvi d'adreça

per JAIME CABANES CULLERES -
Nombre de respostes: 1
Al donar d'alta el servei Marsupial hi ha hagut un canvi d'adreça a http://agora.educat1x1.cat/iesegara/moodle Quan entrem a la nova adreça es produeix un bucle similar al descrit al post anterior, però no hi ha manera de sortir-ne. Us agrairé una resposta urgent donat que el professorat i alumnat fan servir aquest entorn diàriament. També he comunicat la incidència.

Gràcies.
En resposta a JAIME CABANES CULLERES

Re: Moodle no funciona al fer canvi d'adreça

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Jaume,

Aquest matí s'ha produït una avaria en un dispositiu del maquinari d'una de les bases de dades dels Moodles. L'equip que gestiona els servidors ha reparat l'avaria, però no ha pogut evitar que es produís un tall en el servei que ha durat uns 40 minuts durant el matí. El bucle que comentes tenia la mateixa causa: estava provocat per la impossibilitat que tenia el servidor web d'accedir a la base de dades.

Per la tarda s'han produït petits talls en el servei derivats d'aquesta mateixa avaria i també s'haurà reproduït el problema del bucle. En aquests moments el problema ja està resolt.

En el vostre cas, també s'arrossegaven de fa temps problemes en dos mòduls del Moodle: l'slideshare i l'rcommon, que hem aprofitat per corregir.


Lamentem els problemes ocasionats,

Toni Ginard
Equip Àgora