Treball en grups

Treball en grups

per Manel Rafel Marin Torrent -
Nombre de respostes: 3
Benvoguts/des,

al centre necessitem crear un curs (d'idioma) que el farem servir amb diversos grups. Voldriem que hi haguessin uns recursos comuns i unes activitat per només un determinat grup (per exemple els alumnes de segon), però que aquestes activitats no siguin vistres (per exemples els alumnes de 3r).

He fet grups separats però vec que les activitat les veuen tots els grups. Hi ha alguna forma de fer-les invisibles?

Gràcies,

Manel
En resposta a Manel Rafel Marin Torrent

Re: Treball en grups

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Manel,
per poder assignar tasques a grups d'alumnes diferents dins d'un mateix curs hauries de fer, a part de gurps, agrupacions. Pots trobar com fer-ho al curs de Gestió i administració d'un Moodle de centre (mòdul 5-pràctica 4).

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Treball en grups

per Josep Suller Roca -
hola,
Sóc el coordinador TAC de l'EOI de Tarragona i administrador del Moodle del centre.
http://agora-eoi.xtec.cat/eoitarragona/moodle/

A nosaltres també ens interessa activar l'opció de treballar amb agrupacions, però quan entro com a administrador no vec l'opció on puc activar. Teòricament he d'anar a AdministracióMiscel·làniaExperimental i marquem Habilita agrupaments (però aquestes opcions no m'apareixen al meu panell d'administració)

Em podríeu dir com he de fer per activar-ho?

Gràcies

Josep
En resposta a Josep Suller Roca

Re: Treball en grups

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep!
De moment aquesta opció només és visible als centres que es troben a Àgora (ja que, com segurament haureu vist si seguiu el fòrum, la versió que teniu les EOI és força més vella i, per tant, encara no podeu gaudir d'algunes d'aquestes millores). Ara tornarem a contactar de nou amb l'empresa que s'encarrega del manteniment d'aquesta part d'Àgora (la que fa referència a les EOI), per demanar-los que ens donin les dates en que tenen previst actualitzar.
Us mantindrem informats si rebem qualsevol novetat.
Una abraçada i fins aviat!
Sara