Problema al carregar llibres digitals.

Problema al carregar llibres digitals.

per FRANCISCO J. SANCHEZ CARAZO -
Nombre de respostes: 2
Hola
He estat activant el Marsupial al moodle del meu centre (http://agora.xtec.cat/iescanpeixauet/moodle) i quan arribo a l'opció de carregar els llibres des de l'opció de Continguts, selecciono l'editorial Vicens Vives i premo el botó que permet descarregar/actualitzar la llista de llibres m'apareix el següent missatge d'error:

Descarregant l'estructura dels llibres.
Aquest procés pot portar alguns minuts.
Si us plau, esperi...


- Vicens Vives Digital
Error get_books: SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://services.vicensvivesdigital.com/admin/services/estructura?wsdl' -- SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://services.vicensvivesdigital.com/admin/services/estructura?wsdl'
Sabeu quin és el problema?
Gràcies
En resposta a FRANCISCO J. SANCHEZ CARAZO

Re: Problema al carregar llibres digitals.

per FRANCISCO J. SANCHEZ CARAZO -
Hola de nou:
Pensant en l'error m'he adonat que per fer la sincronització he utilitzat un alumne que encara no ha activat els llibres digitals d'aquest any a ATRIA. He pensat sincronitzar un altre usuari que si que hagi fet l'activació, però ara ja no m'apareix l'opció de Sincronitzar al menú de Recursos remots.
En resposta a FRANCISCO J. SANCHEZ CARAZO

Re: Problema al carregar llibres digitals.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola F.Javier!

Pel que hem vist, les dades que s'han descarregat d'Àtria per aquest proveïdor de continguts (Vicens Vives) no eren del tot correctes ja que els enllaços dels serveis web que es fan servir per actualitzar la llista de llibres eren antics. Hem actualitzat aquestes dades amb les que ens va proporcionar aquest proveïdor per les proves de validació d'Àgora i, pel que hem vist, ara sí que ha funcionat. Tot i així, ara notificarem la incidència a Vicens Vives perquè estiguin al cas ja que pot ser que altres centres es trobin amb el mateix problema.

Una abraçada i bon cap de setmana (llarg per alguns!!),
Sara