Marsupial

Marsupial

per Darío Castro -
Nombre de respostes: 3
Hola,

Voldria saber com esta el tema del mòdul marsupial. L'última notícia era que estaria sobre el 26 de setembre.

Encara veig a l'àrea d'administració que el tenim pendent, i donada l'alçada del curs, ens comença a fer molta falta.

Moltes gràcies
En resposta a Darío Castro

Re: Marsupial

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Darío!

Tal i com us vam comentar en un altre fil d'aquest mateix fòrum, durant aquestes darreres setmanes hem estat realitzant una prova pilot amb alguns centres per garantir el bon funcionament del mòdul i dels serveis web que havien d'implementar les editorials. Fruït d'aquestes proves la setmana passada vam publicar a les PMF la pàgina següent "Quins proveïdors de continguts s'han provat a Àgora amb el mòdul de Marsupial?" on podreu consultar els resultats obtingut a Àgora en intentar accedir als llibres digitals de les editorials que ens han facilitat credencials.

Per aquest motiu, aquesta setmana hem començat a activar de forma progressiva les peticions que ens havíeu fet arribar i, per tant, estigueu atents perquè durant els propers dies rebreu un missatge de correu electrònic amb l'avís de l'activació del mòdul. Anirem ampliant les PMF per intentar que tingueu en màxim d'informació ja que, com veureu, el procediment no és "trivial".

Una abraçada i fins aviat!
Sara
Equip tècnic Àgora


En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Marsupial

per ENRIQUE ALEGRE VALLS -
Nosaltres seguim a l'espera de poder tenir actiu el mòdul marsupial, sense el qual els nostres alumnes no poden accedir als llibres digitals...  El nostre espai és 
http://agora.xtec.cat/ieselsui/moodle

Moltes gràcies
En resposta a ENRIQUE ALEGRE VALLS

Re: Marsupial

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Enric!
Tal i com us vam comentar, la setmana passada vam començar a activar de forma progressiva les peticions que ens heu fet arribar. Per tant, si encara no ho heu fet, durant els propers dies dies rebreu un missatge de correu electrònic amb l'avís de l'activació del mòdul. 
Una abraçada i gràcies per la vostra paciència i comprensió!
Sara