CONFIRMACIÓ ALTA NOUS USUARIS

CONFIRMACIÓ ALTA NOUS USUARIS

per LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ -
Nombre de respostes: 3
Hola,
El moodle del centre EOI Salou " http://agora-eoi.xtec.cat/eoisalou/moodle/", no confirma els nous usuaris via mail, i ho he de fer jo manualment.
Vaig seguir les instruccions de configuració del servidor de correu posant "smtp.gmail.com:465", nom d'usuari i contrasenya, i no funciona. Ara, com que dieu que a partir de maig 2011 hi ha un nou servei de correu integrat amb moodle, he canviat la configuració i tampoc funciona.
Em podeu dir com solucionar el problema?
Moltes gràcies.
Lluís Garcia
En resposta a LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ

Re: CONFIRMACIÓ ALTA NOUS USUARIS

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Lluís!

Hem revisat el contingut de la Pregunta freqüent "Com es configura el servei de correu?" per afegir un avís al final ja que aquest canvi a la configuració que comentes només afecta, de moment, als centres d'Àgora. Com hem comentat a algun altre fil d'aquest fòrum, el manteniment del programari d'Àgora-EOI el porta un altre equip. Segons ens havia informat aquest equip, s'havia previst fer l'actualització d'Àgora-EOI a la darrera versió d'Àgora durant el mes de setembre però aquesta setmana ens han informat que han hagut de retardar-ho perquè ha sorgit algun imprevist.

Tot i així, farem arribar aquesta consulta als responsables d'Àgora-EOI perquè ens/us informin de la nova data prevista per fer aquesta actualització.

Una abraçada i fins aviat!!
Sara
Equip tècnic Àgora
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: CONFIRMACIÓ ALTA NOUS USUARIS

per LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ -

Hola Sara,

Crec que ja he solucionat el problema. Ha estat una mala interpretació de les dades que s'han d'introduir en la configuració del correu. En les instrucions que apareixen en la configuració del servidor posa en tots dos camps (nom d'usuari SMTP i contrasenya SMTP) "introduïu aquí el nom d'usuari i la contrasenya", i això m´ha despistat.

Demano les meves disculpes.

Lluís