nou gestor

nou gestor

per mercè juan millera -
Nombre de respostes: 4
Estic intentant donar-me d'alta com a primer gestor del Moodle (fins ara era l'administradora) pero no acabo de saber on he d'anar perquè l'escola pugui escriure la paraula que em permeti accedir-hi. Gràcies
En resposta a mercè juan millera

Re: nou gestor

per Jaume Fernandez -
Hola Mercè,

L'assignació de gestors no està directament lligada als Moodle, sinó a la totalitat dels serveis que ofereix Àgora als centres. Per tant, que tu siguis administradora del Moodle no té res a veure amb que siguis o no gestora Complicitat

En aquesta pregunta feqüent tens explicat exactament quin és el paper del gestor de centre, i aquí tens detallat pas per pas el procés. Fixa't que la primera part s'ha de fet amb el codi de centre, i la segona amb el teu nom d'usuaria d'XTEC.

Salutacions,

Jaume
Equip Tècnic Àgora
En resposta a Jaume Fernandez

Re: nou gestor

per mercè juan millera -
Hola Jaume, el procés que m'expliques ja l'havia fet. El problema el tinc quan em diu que he d'escriure la "paraula clau de confirmació" i és aquí on estic aturada.
L'escola tampoc sap on anar per donar-me aquesta paraula clau i que jo sigui la gestora.
Salutacions
Mercè Juan
En resposta a mercè juan millera

Re: nou gestor

per Fèlix Casanellas Berges -
Hola Mercè,

Tal com s'explica en la "Pregunta freqüent" que t'ha enllaçat en Jaume, primerament cal accedir a l'eina de gestió amb el codi de centre de l'escola i en l'apartat "Gestors" de la secció "El meu Àgora" és on s'et designa com a gestora introduint el nom del teu usuari XTEC i la paraula clau que posteriorment tu hauràs d'introduir quan accedeixis a l'eina de gestió amb el teu propi nom d'usuari.

Espero haver-me explicat correctament, si no ho aconsegueixes torna a comunicar-nos ho indicant el nom del teu centre.

Salutacions,

Fèlix
Equip Tècnic Àgora