Bloc lateral a la pàgina d'inici

Bloc lateral a la pàgina d'inici

per LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ -
Nombre de respostes: 4

Hola,

Sóc l'admistrador del moodle de l'EOI de Salou i he creat el bloc lateral "Descripció del curs/lloc" a la pàgina d'inici i només ho veig jo com a admistrador. Què he de fer perquè també ho vegin els altres usuaris? De fet he creat altres blocs laterals a la mateixa pàgina i només els veig jo. L'únic que surt sempre és el calendari.

Moltes gràcies

Lluís Garcia

http://agora-eoi.xtec.cat/eoisalou/moodle/

En resposta a LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ

Re: Bloc lateral a la pàgina d'inici

per Aida Regi Cosculluela -
Hola,

És probable que el que succeeixi és que no tens registrat el moodle a http://moodle.org/sites/, per això per defecte t' entra a portada de la part d'administració i esta creant blocs només en aquesta part. 
Un cop l'hagis registrat, hauràs de tornar a crear el bloc a la portada general.

Si tot i així et segueix sense funcionar, indican's-ho i ens ho mirem de nou.

Atentament,
Aida.
Equip tècnic XTEC.
En resposta a Aida Regi Cosculluela

Re: Bloc lateral a la pàgina d'inici

per LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ -
Hola Aida,
No sé com es registra el moodle a http://moodle.org/sites/. Em podries dir com fer-ho, si us plau? Per cert, és normal que a la pàgina d'inici aparegui sempre el següent missatge referent al registre de moodle?
El vostre lloc està registrat en moodle.org. Considereu la possibilitat d'actualitzar el registre si hi ha hagut canvis significatius des de la darrera actualització (divendres, 9 setembre 2011, 18:31).

Moltes gràcies.
Lluís
En resposta a LUIS HERMINIO GARCIA MARTINEZ

Re: Bloc lateral a la pàgina d'inici

per Fèlix Casanellas Berges -
Hola Luis,

El fet de que t'aparegui aquest missatge per defecte i que els usuaris no vegin els blocs que crees son problemes relacionats.

El problema principal era que, a causa d'una mala actualització d'un dels mòduls, el teu usuari entrava per defecte a la part d'administració del lloc, de manera que els blocs que anaves creant apareixien només en aquesta part (per això els usuaris normals no els veien).

Hem resolt l'actualització en qüestió, de manera que quan entris ho faràs a través de la portada genèrica per a tots els usuaris, serà allà on hauràs de tornar a crear els blocs per a què els vegin tots els usuaris.

Espero haver-me explicat correctament, sinó, no dubtis en tornar a preguntar.

Fèlix
Equip Tècnic Àgora