Tamany dels backup de cursos

Tamany dels backup de cursos

per Maria Cano Santos -
Nombre de respostes: 2
Hola a tothom!

a Àgora existeix alguna limitació pel que fa al tamany dels backups de cursos moodle que sigui causant de possibles dificultats en la seva realització i/o el posterior procés de restauració?

Salutacions cordials,

marià Somrient
http://mcanosan.net
En resposta a Maria Cano Santos

Re: Tamany dels backup de cursos

per Jaume Fernandez -
Hola Marià,

Primer de tot, aquí hi ha alguns consells sobre com fer els backups. Com pots veure, si et trobes amb algun problema fent el backup,es recomana fer-lo per parts.

A més, la mida màxima dels fitxers que pots pujat mitjançant Moodle és de 10MB, i de 50MB si uses aquest procediment. Per tant, aquesta si és una limitació que has te tenir en compte a l'hora de fer els backups.

Espero haver-te aclarit els dubtes!

Jaume
Equip Tècnic Àgora
En resposta a Jaume Fernandez

Re: Tamany dels backup de cursos

per Jaume Fernandez -
Hola,

Rellegint la meva resposta veig que pot donar lloc a confusió:

A Àgora no hi ha cap limitació referent a la mida dels backups dels cursos; poden ser tan grans com calgui i no hi ha cap problema a l'hora de fer-los, baixar-los o restaurar-los.

Cal tenir en compte que és convenient descarregar i guardar fora del servidor els backups que aneu fent, ja que en cas contrari segurament s'esgotarà ràpidament la quota d'espai disponible per al centre.

En cas que tinguis còpies de seguretat de cursos fora del servidor i vulguis restaurar-los i ocupin més de 50MB caldrà dividir-los en parts, pujar els diferents fitxers .zip per separat, descomprimir-los al servidor dins del mateix directori i tornar-los a comprimir tots junts.

Salutacions,

Jaume
Equip Tècnic Àgora