Còpia de seguretat i restauració

Còpia de seguretat i restauració

per Meritxell Tudela -
Nombre de respostes: 1
Hola, a veure si em podeu ajudar ja que tinc diferents dubtes:
Aquest any he fet diferents cursos amb el moodle i m'agradaria tenir en un zip tota la informació del curs, amb totes les dades d'usuari, o sigui, que el pugués restaurar amb totes les qualificacions i correccions que jo he fet. Si mai hi ha alguna reclamació, crec que hem de tenir disponibles els exàmens durant un any, i per tant, jo hi he de poder accedir.
He fet una còpia de seguretat amb dades d'usuari, però quan miro el zip generat no hi trobo tota la feina. He probat de restaurar-lo, i quan ho faig no em deixa incloure les dades d'usuari, i per tant de moment només em queda la possibilitat de no eliminar el curs vell.
Això també és un problema ja que en el domini del centre tampoc puc restaurar el curs ja que ens diu que ens hem excedit de mb ocupades (2000 mb ocupades sobre 500). Per tant, entenem que d'alguna manera hem d'eliminar els cursos vells per poder restaurar els nous, però per poder fer això, jo voldria tenir la certesa que tinc tota la informació del curs en algun lloc recuperable per si mai fes falta.

La direcció d'un dels cursos que vull tant guardar com restaurar és:

http://agora.xtec.cat/ies-palleja/moodle/course/view.php?id=561

Em podeu proposar alguna solució?
Es pot ampliar la capacitat de l'espai moodle destinat al centre?

Espero haver-me explicat ja que em fa falta poder arreglar ràpidament la restauració d'aquests cursos per poder començar ara aquest setembre.

Atentament,

Meritxell