Utilització servei Àgora

Utilització servei Àgora

per Rafa Barrachina -
Nombre de respostes: 2
Hola,

el curs passat hi havia instruccions de què els cursos dels centres que estaven dintre del projecte educat1x1 no podien fer servir els serveis d'Àgora.

A partir del curs vinent els centres poden acollir-se a dues modalitats:

- Modalitat A: Aquesta modalitat d’eduCAT 2.0 suposa una continuïtat respecte als plantejaments del projecte eduCAT1x1, basat en l’ús d’un ordinador per cada alumne cofinançat a mitges per les famílies i l’administració.

- Modalitat B: En aquesta modalitat del programa eduCAT 2.0 tots els equipaments nous són propietat del centre docent, que pot decidir-ne els usos i configuracions que millor s’avinguin al seu projecte educatiu.


Quines instruccions hi ha pel curs 2011-2012 ?

Salutacions.
Rafa

En resposta a Rafa Barrachina

Re: Utilització servei Àgora

per Rafa Barrachina -
Hola,

em contesto a mi mateix.

En el document Desplegament de les modalitats A i B en centres públics de secundària - 22-06-2011.pdf que podeu trobar aquí diu:


Els centres poden optar enguany per fer ús del servei “Àgora” del Departament d’Ensenyament. Àgora incorporarà per al curs 2011/12 els mòduls “Marsupial” que faciliten la interoperabilitat entre els entorns virtuals d’aprenentatge i els recursos educatius digitals.


Salutacions.
Rafa
En resposta a Rafa Barrachina

Re: Utilització servei Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Rafa!

En resposta als dubtes que planteges dir-te que:
  • Pel curs vinent (2011-2012) és manté la subvenció de 5€ per plataforma, tant a la modalitat A com a la B.
  • Hi ha una llista amb els proveïdors d'entorns virtuals d'aprenentatge que han satisfet els requisits especificats a la RESOLUCIÓ EDU/3457/2010, de 14 d’octubre de 2010 que podeu consultar aquí.
  • Tal i com comentes, Àgora passa a ser també una plataforma vàlida pels centres educat ja que incorporarà a partir del setembre els mòduls de "Marsupial".
Una abraçada i bon estiu! Somrient
Sara
Equip tècnic Àgora