Còpia de seguretat

Còpia de seguretat

per Meritxell Tudela -
Nombre de respostes: 2
Hola,
Ja vaig escriure fa uns dies per problemes amb la còpia de seguretat.
A veure, jo he treballat tot el curs amb el moodle, totes les qualificacions, exàmens i treballs dels alumnes els he fet en el curs moodle. Per tant, necessito poder fer una còpia amb totes les dades, igual que quan es fan els exàmens en paper cal guardar-los per possibles recuperacions.
Aleshores, quan intento fer la còpia de seguretat amb dades d'usuari, comença a fer-la, però sempre se'm queda penjat quan està fent:
còpia dels registres.

No sé què he de fer i agraïria un cop de mà.
El curs està a:

http://agora.xtec.cat/ies-palleja/moodle/course/view.php?id=561
En resposta a Meritxell Tudela

Re: Còpia de seguretat

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Meritxell,

Hem provat de fer una còpia de seguretat del curs que ens has enllaçat. En un primer intent ha fallat i en el segon ha funcionat.

Pel que hem vist, sembla que el problema està en que el curs conté moltes dades (la còpia de seguretat ocupa 106,5 MB) i això fa que el procés global sigui lent i consumeixi molts recursos del servidor. En determinades hores, si el sistema té molta càrrega, les còpies de seguretat de cursos grans poden acabar fallant.

En aquest cas, la millor opció és fer la còpia molt d'hora pel matí o per la tarda-vespre. D'altra banda, després del final de curs, l'ús d'Àgora baixa considerablement i no hauries de tenir problemes per fer còpies de seguretat.

Una darrera observació: en aquests moments, tens 669 MB en còpies de seguretat, només, d'aquest curs. Pensa que això consumeix quota del centre, així que et recomano mantenir només les dues darreres còpies.


Salutacions,

Toni