Fòrum Àgora-MOODLE

Pèrdua d'alumnes prèviament matriculats en cursos

Pèrdua d'alumnes prèviament matriculats en cursos

par Yolanda Segarra Wecker,
Nombre de réponses : 1
Hem vingut observant que alguna vegada desapareixien alumnes dels cursos que teniem al moodle del centre i que havien estat convenientment matriculats. Però l'última incidència és que d'un curs de 3r d'ESO de Matemàtiques on teniem més de 50 alumnes matriculats ens han quedat només 10 alumnes amb la corresponent pèrdua de totes les feines (arxius relacionats amb feines que s'havien enviat telemàticament i altres coses) que havien fet els alumnes que han desparegut de la base de dades del curs.
Ens podeu aclarir alguna cosa?

El nostre moodle àgora és:
http://agora.xtec.cat/iesalella/moodle
Gràcies per endavant,

Yolanda
En réponse à Yolanda Segarra Wecker

Re: Pèrdua d'alumnes prèviament matriculats en cursos

par Fèlix Casanellas Berges,
Hola Yolanda,

El teu és un cas que ja s'ha produït alguna altra vegada. El tema és que moodle per defecte limita la durada de les inscripcions a un curs a 120 dies. Si els alumnes que comentes es van inscriure fa més de 120 dies es desmatriculen automàticament.

Aquest paràmetre es pot modificar a través del menú d'administració anant a "Servidor" -> "Neteja" i modificant el paràmetre "Cancel·la la inscripció de l'usuari en un curs després de".

És possibles, però, que si es tornen a afegir manualment els usuaris al curs aquests recuperin les dades. Ho pots comprovar i m'ho confirmes?

Des del servei Àgora farem els canvis oportuns per ampliar aquest termini fins a 365 dies de manera que casos com aquests no es tornin a produir.

Disculpa les molèsties i estem en contacte.

Fèlix
Equip Tècnic Àgora