Se sap alguna cosa més Wiris-quizzes ?

Re: Se sap alguna cosa més Wiris-quizzes ?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Hola Dolors!

Avui és dia 1 de juliol, podem gaudir ja del Wiris -Quizes a l'àgora?

El mes de juliol tot just acaba de començar Somrient Ara bé, s'han produït alguns imprevists que han ocasionat una demora a la planificació inicial i, per tant, fins a mitjans d'agost (si no hi ha cap imprevist més) no es podran fer aquestes proves. Per descomptat, si veiem que podem avançar una mica aquest calendari no dubteu que ho farem! Sigui com sigui, us mantindrem informats del resultat d'aquestes proves (ja que, en funció del resultat d'aquestes proves s'acabarà de decidir si incorporar o no aquest mòdul a Àgora) Somrient

Una altra qüestió, avui al meu centre el cap d'estudis ens ha dit que els alumnes de l'educat1x1 podríen estar dins de l'àgora i que s'els assignaria els llibres digitals dins d'aquest entorn , és veritat això? Qui faria aquesta assignació ?

Sí. Et recomanem que li facis una ullada al fil "Utilització servei Àgora" del Rafa Barrachina on es fa referència a l'ús d'Àgora al projecte educat.

L'assignació dels llibres digitals dins d'Àgora es farà mitjançant el mòdul Marsupial que el Departament d'Ensenyament ha desenvolupat per comunicar els EVA (com Àgora) amb Àtria i els proveïdors de continguts digitals per facilitar la descàrrega de les motxilles i credencials de l'alumnat. 
Aquest mòdul estarà disponible a finals d'agost/començaments de setembre i els centres interessats en utilitzar-ho hauran de demanar-ho mitjançant un formulari molt semblant al que ja vau utilitzar per sol·licitar el servei d'Àgora. A més, estem confeccionant alguns materials de suport per facilitar-vos la seva utilització.
Com sempre, us mantindrem informats mitjançant les notícies del portal quan estigui tot disponible.

Una abraçada i bon estiu!
Sara Arjona
Equip tècnic Àgora