Peticions sobre el nou tema

Re: Peticions sobre el nou tema

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola, Miquel,

miro de respondre't entre línies a les qüestions.

  • No podem identar els objectes més d'un nivell, ens era de molta utilitat quan per una activitat teniem recursos i ara queda tot massa linieal, ens agradaria poder identar més nivells i també que la identació fos superior ja que ara pràctticament no es distingeix si està identat o no.
Efectivament a Moodle 4 han eliminat poder identar més d'un nivell. De fet, ho havien eliminat del tot i gràcies a la comunitat es va tornar a implementar la funcionalitat. Malauradament, no podem fer res.

  • Si ja tenim la icona ENORME de si és un fitxer o una URL... perquè torna a estar escrit "Fitxer" o "URL" a més en una mida de lletra pràcticament igual al títol de l'element amb el que hi ha massa informació i no es pot distingir clarament el títol: ens agradaria poder fer més petita la icona i eliminar el text descriptiu de l'element.
Aquest text indicant el tipus de recurs que és només surt quan s'activa edició, si l'edició no està activada ja no surt.

  • Al canviar el rol a alumnat ens apareix visible el banc de preguntes. És així? Com podem evitar-ho?
El canvi de rol sovint no és exactament el mateix que accedir amb un usuari real amb rol alumne. Aquest és un dels casos, si accedeixes amb un alumne de debò, veuràs que no apareix el banc.

  • No ens apareix la icona en els detalls de l'element per definir les opcions de grups sobre cada element de cara a aplicar les restriccions d'accés per grups a cada element, ara ens toca fer un itinerari una mica més llarg.
Aquesta opció també ha desaparegut i efectivament cal accedir als paràmetres de l'activitat per poder-ho modificar. En aquest cas no se si a la comunitat s'està debatent el tema, si trobo alguna cosa ja t'ho faré saber.

Fins ara,
Mònica