Tasques de manteniment sense avisar

Tasques de manteniment sense avisar

per Roser Mas Cabré -
Nombre de respostes: 1
La setmana pasada ja ens vàrem trobar que s'estaven portant a terme tasques de manteniment al moodle del nostre centre i per tant ja no vam poguer treballar amb els alumnes. Avui dijous 9 de desembre em torno a trobar amb el mateix i l'avís és que fins a les 15h no es restablirà el servei. El que m'estranya és que aquestes aturades no han estat avisades. Demà ens trobem amb una nova aturada però aquesta en canvi si que s'ha avisat.
Quan tens tot el curs montat en el moodle aquestes aturades poden ser un problema important. Si us plau des del centre demanem que ens aviseu amb temps i que ens solucioneu el més ràpidament possible l'aturada del servei.

http://agora.xtec.cat/iesbde/moodle/


Roser Mas
IES Berenguer d'Entença
En resposta a Roser Mas Cabré

Re: Tasques de manteniment sense avisar

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Roser,

Estem treballant a contra-rellotge per fer diverses millores als servidors d'Àgora per tal de prevenir possibles problemes de saturació de cara a finals de curs. Això ens deixa amb molt poc marge per avisar de determinades actuacions.

En el cas de l'actuació d'avui, el tall ha estat molt breu, tot i que l'avís informava d'una hora de represa del servei que no era correcta, atès que s'ha resolt molt abans de les 15:00. Per demà, dia 10, no hi ha prevista cap actuació, així que no esperem cap tall en el servei.

Aquestes vacances de Nadal, concretament del 27 al 29, tenim previstes tasques de manteniment. Com que cada centre es veurà afectat en diferents hores, informarem a cada centre dels períodes em que els seus serveis (moodle i/o intranets) estaran fora de servei mitjançant el bloc d'avisos de cada moodle i intranet.

Tot l'anterior no treu que tinguis tota la raó del món en la teva queixa i en prenem nota per millorar-ho. Et demano disculpes en nom de l'equip que fa que tot això tiri endavant dia a dia.


Atentament,

Toni Ginard
Equip Àgora