Professors no poden accedir als seus cursos

Re: Professors no poden accedir als seus cursos

per Fèlix Casanellas Berges -
Nombre de respostes: 0
Hola Lluís,

Hem estat revisant la configuració dels vostres cursos i el problema està en que hi ha un aiguabarreig de permisos important.

En primer lloc teniu els 3 professors de l'àrea amb 2 rols globals a nivell de la categoria "Ciències de la naturalesa". No és recomanable establir rols globals perquè es poden produir conflictes com aquest. Els rols en qüestió comporten les següents conseqüències.
  • El rol de professor/editor a nivell de categoria comporta que els usuaris constaran sempre com a professors en tots els cursos de la categoria. Això és el que et passa en el primer punt que exposes.
  • El rol "Calendari", que és un rol propi vostre, hereda les propietats del rol "Visitant" i això és el que provoca que els professors acabin no podent accedir als seus propis cursos si no és com a visitant.

El que us proposo és el següent:
  • Que no us baseu en rols globals a nivell de categoria i que treballeu amb els rols a nivell de curs, així us evitareu problemes.
  • Que no assigneu administradors a nivell de curs si no és per alguna cirscumstància especial, el professor/editor ja té tots els permisos necessàris sobre el curs
  • Que replantegeu la funció del rol "Calendari", que sobretot no herdi els permissos del rol "Visitant" i que si cal mantenir-lo sigui a nivell de curs i no de categoria.
Us recomano també que doneu un cop d'ull a un seguit de materials que expliquen com gestionar els rols i els permissos de la millor manera:
Espero haver-te ajudat, per qualsevol dubte ja ho saps,

Salutacions,

Fèlix