Quaderns virtuals al moodle i avaluació.

Quaderns virtuals al moodle i avaluació.

per Silvia Margelí -
Nombre de respostes: 1
Hola, 

Una alumna del curs d'introducció al moodle està molt interessada en el tema de quaderns virtuals pero no acaba de lligar el tema de l'avaluació. Voldria que la nota del quadern sortís al moodle, a la graella de qualificacions, i no surt. 
JO no he sabut ajudar-la i he consultat al fòrum, i tot i que es parla de quaderns i d'avaluació no n0hi ha cap que m'ajudi. 

La Maria diu: 

Hola sílvia,.el tema de puntuació del quadern virtual, ja veig que la puntuació surt al mateix quadern, però jo la vull traslladar a la meva taula de qualificacions i no puc. he anar a paràmetres hi he dir que la puntuació mínima fos 5, però ara a cada alumne m'hi surt un 5.

NO sé si s'enten. No surt el que li queda a l'alumne del quadern sinó la puntuació mínima que marquem quan afegim el quadern al moodle. 

Alguna pista? 

Merci, 

Silvia
En resposta a Silvia Margelí

Re: Quaderns virtuals al moodle i avaluació.

per Mónica da Silva e Sousa Monteiro -
Hola,

jo a la casella puntuació mínima li poso la puntuació màxima del quadern virtual, i fins ara m'ha funcionat correctament. Crec que el problema és de traducció del camp, però aqui s'ha de pusar sobre que valor s'està valorant el quadern, així si la puntuació màxima que pots tenir és un 20, en aquesta casella has de posar 20, i llavors a cada alumne li posarà la nota que ha tret.

Espero que us hagi aclarit el vostre dubte.

Mónica