Suprimir intents dels alumnes

Suprimir intents dels alumnes

per EVA GARRIGA SERRA -
Nombre de respostes: 1

En les darreres setmanes, quan algun alumne fa un qüestionari malament i haig de suprimir l'intent, no ho aconsegueixo. Selecciono l'intent per suprimir, premo el botó suprimir els intents seleccionats, em pregunta si estic segur, contesto sí, fa com si suprimis l'intent, però aquest continua igual que al principi. Ho he provat moltes vegades, també ho han provat companys amb el seu perfil i res. Durant les vacances jo he suprimit sense problemes intents, això sí, eren d'un altre curs ( aquest curs és còpia restaurada de l'altre). El nostre àgora és agora.xtec.cat/iesparets/moodle. El curs és Matemàtiques 3r d'ESO curs 2010/11.

Si us plau, em podrieu ajudar a resoldre aquest problema. Normalment el que faig és donar més intents als qüestionaris, però no és exactament això el que vull.

En resposta a EVA GARRIGA SERRA

Re: Suprimir intents dels alumnes

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Eva!

Hem pres nota del teu missatge, es repararà a la propera pujada. De tota manera pots provar de suprimir intents dels usuaris sense separar grups: En el sel·lector de grups de la part superior esquerra, sel·leccionar "Tots els participants" enlloc de 3rA, 3rB...

Pots veure l'evolució de la ressolució de l'error a:
https://projectes.lafarga.cat/projects/agora/tracker/633

Salutacions,

Pau