Publicacions restringides a usuaris registrats

Publicacions restringides a usuaris registrats

per JESUS IGLESIAS GONZALEZ -
Nombre de respostes: 0

Bon dia,

Fa temps que a l'Escola ens plantegem la possibilitat de restringir l'accés a la majoria d'articles de la web a la nostra comunitat educativa

La idea seria deixar alguns articles en obert per tal que qualsevol persona que ho desitgés, pogués fer-se una idea de com és l'Escola, què hi fem i com hi treballem. A la resta d'articles (sortides, activitats d'aula...) en voldríem restringir l'accés.

Sabem que es pot publicar amb contrasenya, però no veiem clar si fer-ne una per nivell o una per tot el Centre. Si fos per nivell, com ho fem quan una activitat afecti a diferents nivells? Hauríem de crear una contrasenya específica per aquestes activitats? Sembla que, vist això, guanya punts l'opció d'una contrasenya per tot el Centre (que aniríem canviant cada curs i miraríem que no fos fàcilment deduïble). Hi ha un petit detall que no m'acaba de convèncer, però. Quan publiques amb contrasenya, surt abans del títol de l'article "Protegit:" Suposo que és per informar i estalviar frustracions, però al final, la web s'omple de títols amb aquest afegit no gaire afavoridor.

Propostes o suggeriments:

- Canviar aquest afegit de "Protegit:" per una icona discreta d'un cadenat.

- Afegir una opció de publicar articles que només puguin veure els usuaris registrats quan inicien sessió.


Per aquesta segona opció, penso que si registro (via CSV) tot l'alumnat amb rol de subscriptor, quan iniciessin sessió, podrien accedir al contingut complert de la web. 


Què us sembla?

Com ho feu als vostres Centres?