Bloc lateral d'un fòrum

Bloc lateral d'un fòrum

per SALVADOR CARDONA PERIS -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

He activat el bloc "Darrers anuncis" que mostra les entrades més recents del fòrum "Avisos i notícies". He comprovat que, si les entrades estan destinades a un grup (tinc grups separats), als alumnes només els apareix els missatges si estan destinats a un grup al qual pertanyen. Perfecte.

Voldria el mateix bloc per un fòrum qualsevol. Veig que no hi ha disponible l'opció de bloc per a fòrums. He trobat la solució de fer un bloc "Alimentació RSS" però llavors apareixen tots els missatges independentment de la pertanyença al grup.

Les proves les he realitzades amb aquests dos fòrums (1,2).


Gràcies.


En resposta a SALVADOR CARDONA PERIS

Re: Bloc lateral d'un fòrum

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Salvador,

Com bé dius, no hi ha cap bloc específic per mostrar només l'activitat recent dels fòrums. El més semblant que hi ha és el bloc Activitat recent, que mostra tota l'activitat que s'ha produït dins d'un curs ordenada de manera cronològica inversa. L'inconvenient que té és que mostra tota l'activitat, no només la del fòrum.

D'altra banda, hem vist que en el vostre Moodle aquest bloc està ocult, així que ningú el pot veure. Si el vols provar, primer l'hauràs de mostrar.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora