Problemes a la primera plana

Problemes a la primera plana

per M Pilar Ferreiro -
Nombre de respostes: 3
Hola,

El nostre centre mostra, quan l'usuari ja ha entrat, una llista combinada de categories i cursos on consta el nom del professor.

Ahir, sense cap modificació (si més no conscient) per part nostre, la primera plana va deixar de mostrar els cursos i només es mostren les categories i subcategories.

He comprovat els paràmetres de la primera plana i continua posant "llista combinada" i profunditat de categories 5.

Que ha pogut passar? Per a nosaltres és molt important que apareguin els cursos juntament amb les categories i subcategories.

La nostra adreça és http://agora-eoi.xtec.cat/eoibdrassanes/moodle.

Gràcies

M Pilar Ferreiro
En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Problemes a la primera plana

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola M.Pilar!
No s'ha fet cap canvi al servidor Àgora-EOI durant els darrers dies i, per tant, potser el problema que comenteu és un tema de permisos i/o configuració del vostre entorn. Hem estat fent diferents proves per veure si aconseguíem solucionar-ho ( a mi em sona haver-m'ho trobat en altres ocasions!!) però no hem donat amb la solució definitiva. De moment, el que hem fet ha estat afegir una altra opció a la llista "Elements de la primera plana si l'usuari ha entrat", prèvia a la Llista combinada perquè a cada usuari/ària li aparegui la llista de cursos als que està inscrit/a.
A veure si algú/una dels nostres gurús de Moodle ens explica com solucionar-ho amb la llista combinada únicament (perquè el meu cap cada cop està pitjor!!).
Una abraçada i fins aviat!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes a la primera plana

per M Pilar Ferreiro -
Hola Sara,

El cas és que fins fa 2 dies funcionava perfectament i de cop i volta van aparèixer només les categories. Misteris!! Confio en que ens pugueu ajudar per deixar-ho com estava.

Gràcies

M Pilar
En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Problemes a la primera plana

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola M Pilar,


Crec que està relacionat amb el número de cursos que hi ha... Amb masses cursos la pàgina podria ser molt llarga i no ensenya cap dels cursos. En lloc d'això mostra les categories. Pots comprovar-ho al fòrum de moodle (en anglès).

Salut!

Pau