Fòrum Àgora-MOODLE

Editar un block d'anuncis

Editar un block d'anuncis

per MARIA DOLORS FARRAN PUIG -
Nombre de respostes: 4

Hola, 

En les meves aules moodle del curs passat a l'Eoi Lleida tenia un block anomenat "Latest announcements" que estava vinculat a un foro i que em permetia fer avisos als alumnes de manera directa e individual perquè els envia un correu al seu compte. He esborrat el d'aquest aula per a que no quedin els missatges del curs passat. Al tornar a crear-lo no m'apareix la possibilitat d'afegir un tema nou "add a new topic". 

https://agora-eoi.xtec.cat/eoilleida/moodle/course/view.php?id=864

En aquesta on encara no he procedit a borrar-lo es pot veure perfectament al marge superior dret.

https://agora-eoi.xtec.cat/eoilleida/moodle/course/view.php?id=262&notifyeditingon=1

Em podeu ajudar, si us plau?

Gràcies,

M. Dolors Farran


En resposta a MARIA DOLORS FARRAN PUIG

Re: Editar un block d'anuncis

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Maria Dolors,
en finalitzar un curs el que cal fer és reiniciar-lo, d'aquesta manera s'esborren els alumnes, les trameses, els missatges del fòrum... i així no va creixent any a any.
De moment el que hem fet és recuperar de la paperera el fòrum ja que és un tipus de fòrum que no és pot crear de forma manual, i ara el que hauries de fer és això, reiniciar el curs. Pots trobar més informació sobre això a la PMF Quines tasques cal fer quan finalitza el curs?

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Editar un block d'anuncis

per MARIA DOLORS FARRAN PUIG -
Gràcies, Mònica. Ara el reinicio. La veritat és que vaig fer una còpia de seguretat però tot i així em feia por de perdre alguna de les activitats o recursos i pensava que era més fàcil borrar els forums i crear-los ne altres de nou.
Mercès,
M. Dolors