Copia de seguretat en local

Copia de seguretat en local

per JORDI APARICIO SERRA -
Nombre de respostes: 2

Hola,

a vegades, quan es modifiquen certes opcions al Nodes, corres el risc de no saber refer el que acabes de desfer. Suposo que més d'un s'hi ha trobat... Al treballar directament sobre un entorn real, en producció, pot passar.

Hi hauria la possibilitat que ens facilitéssiu una copia de seguretat del Nodes del nostre centre per fer proves en un servidor local? D'aquesta manera, abans de fer un canvi important, podríem fer proves en un entorn local.


Gràcies,

Jordi Aparicio

Institut Salvador Espriu

Salt

En resposta a JORDI APARICIO SERRA

Re: Copia de seguretat en local

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Jordi,
després de traslladar la teva petició a les persones responsables, ens han dit el següent:

D'acord amb els criteris establerts pel CTTI i l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, les aplicacions del Departament d'Educació no contemplen l'accés dels usuaris als servidors ni a les bases de dades. Les còpies de seguretat segueixen un circuit intern que respecta en tot moment la normativa de tractament de dades personals. Com a proveïdors del servei, no ens està permès facilitar-vos aquests fitxers.

Per accedir directament als continguts del portal en formats alternatius podeu utilitzar l'API de WordPress, que es troba activada per defecte a tots els espais Nodes.

Per altra bada comentar-te que després dels canvis de servidors va deixar de funcionar els espais que es regeneren cada hora i que tenim previst poder-lo tenir actiu de nou a curt termini. Aquest espai, no se si el coneixies, permetia fer proves ràpides abans de fer-les al propi centre. Aquesta serà una altenativa senzilla a la vostra necessitat.

Fins ara,
Mònica