Fòrum Àgora-MOODLE

Duració duplicat d'un curs?

Duració duplicat d'un curs?

per NATHALIE YVETTE LE BRIS -
Nombre de respostes: 2

Hola Mònica,

Sóc l'administradora de Moodle de l'EOI Figueres. Porto molt de temps intentant duplicar un curs que ja tenim, i sembla que no s'acabi de fer. Sempre em posa "course copying in process". No sé si he fet alguna cosa malament... Es normal que trigui més d'una hora ? A més el vull duplicar 2 cops (necessito 2 còpies).

El nostre Moodle és https://agora-eoi.xtec.cat/eoifigueres/moodle/course/index.php?categoryid=26, el curs que vull duplicar amb 2 copies és English 3 (Albert Adroer).

Gràcies d'antuvi per la teva ajuda

Nathalie

En resposta a NATHALIE YVETTE LE BRIS

Re: Duració duplicat d'un curs?

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Nathalie,
hem duplicat el curs dos cops però ara no els veiem, pot ser que els hagis trobat i ja hi hagis fet canvis?
Hem vist que triga moltíssim tal com dius, com és una nova funcionalitat no sabem encara si és pel curs (tot i que no és molt gran) o bé que la funcionalitat encara no està ben optimitzada.

Ja ens diràs si has trobat els cursos o bé si necessites que fem res més.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Duració duplicat d'un curs?

per NATHALIE YVETTE LE BRIS -

Hola Mònica!

Mil gràcies per la rapidesa. Si, si, aquesta tarda mateixa he tornat a l'interfaç de Moodle i he vist que ja hi havia dos duplicatas (no sabia que l'havieu fet vosaltres, he pensat que eren els que havia començat a fer aquest matí). Llavors els he canviat els noms per adaptar-los a la nostra codificació i per això ja no els podeu reconèixer ara. Ja està tot fet i els professors editors ja apuntats. 

No sabia que era una funcionalitat nova, em sembla molt bé. Aquests dies trobo que la plataforma va molt lent, segons quines coses... 

Moltes gràcies per tot!! Fins una altra

Nathalie