Notícies d'ÀGORA

App Moodle "Eix"

App Moodle "Eix"

von Administrador/a Espai de suport -
Anzahl Antworten: 0

La nova app "Eix" permet accedir als espais Moodle dels centres educatius des de dispositius mòbils Android i iOS.

La plataforma "Eix" (https://educaciodigital.cat) del Departament d'Educació proveeix actualment entorns virtuals d'aprenentatge Moodle a 2.400 centres del Servei d'Educació de Catalunya.

L'app "Eix" permet accedir fàcilment als continguts de les aules virtuals Moodle des de qualsevol lloc i interactuar amb els seus elements des d'una interfície adaptada a les característiques dels mòbils i les tauletes.

Els principals avantatges de l'app "Eix" respecte a l'accés per navegador web són:

  • Facilitat d'accés: només cal buscar el nostre centre a la llista i seleccionar-lo per iniciar sessió al Moodle.
  • Recepció de notificacions personalitzades al mòbil o a la tauleta quan es produeixi algun esdeveniment com ara la recepció d'un missatge, l'obertura de nous mòduls al curs, la proximitat de la data de lliurament d'una tasca, l'avaluació de les activitats o les intervencions als fòrums.
  • Facilita l'enviament de fotografies i documents des del mòbil o la tauleta.
  • Permet descarregar els materials del curs al mòbil o a la tauleta per consultar-los quan ens trobem en una zona amb poca cobertura de dades. Les interaccions que hi fem, com ara  el lliurament de tasques o l'enviament de missatges, se sincronitzaran quan recuperem la connectivitat.
  • Adaptació del format de presentació dels continguts a les característiques del dispositiu mòbil que s'estigui utilitzant.
  • Barres de compleció d'objectius que ajuden a visualitzar el progrés de l'estudiant.

L'app "Eix" es troba ja disponible a: