Fòrum Àgora-MOODLE

Establir els valors per defecte per a reiniciar els cursos

Establir els valors per defecte per a reiniciar els cursos

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 2

Bon vespre,

Tinc una pregunta, els administradors podem definir els valors per defecte a l'hora de reiniciar un curs? Em sonava que sí, però ho he estat cercant i no ho trobo enlloc.

El cas és que ens hem adonat que si tenim un curs amb grups separats i mantenim aquests grups un cop reiniciat, quan el nou alumnat s'inscriu al seu grup veu les converses que s'han produït a la missatgeria de grup en cursos anteriors. El que voldria fer per tant és que als valors per defecte estigui marcat esborrar els grups.

Com sempre, gràcies pel vostre suport,

Josep

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Establir els valors per defecte per a reiniciar els cursos

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Josep,
això no ha canviat darrerament, potser fa anys sí que teníeu accés a la configuració de les còpies/restauracions/importacions, la veritat és que no ho recordo. Pel que fa al reinici, els paràmetres per defecte no es poden modificar, venen per defecte al Moodle, tampoc recordo si fa anys eren configurables, però en els darrers 5 o 6 diria que no.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Establir els valors per defecte per a reiniciar els cursos

per JOSEP BORRAS MORA -
Hola, Mònica,
de fet sí que tenim accés a la configuració de les opcions genèriques per defecte de les còpies de seguretat i de la importació, però pel que es veu no per a reiniciar el curs.
Gràcies de totes formes.
Salut!
Josep