Fòrum Àgora-NODES

Icones al títol

Icones al títol

per MARTA GARRIGA GINESTA -
Nombre de respostes: 6

Benvolguts,

Voldria saber si és possible inserir una imatge (icona) en el títol d'un article. Ho demano perquè m'agradaria poder distinguir visualment els articles que publiquem sobre les ofertes de treball (electricitat, màrqueting ... ) que publiquem en una pàgina del Web. Adjunto enllaç de la pàgina: https://agora.xtec.cat/iesagustiserra/portal-empreses/borsa-de-treball/

Moltes gràcies, i una salutació cordial,

En resposta a MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Icones al títol

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Marta,
quan crees un article, a la caixa "Paràmetres" pots triar entre diferents icones, però no se si això seria suficient.
Una segona opció és que vaig a https://developer.wordpress.org/resource/dashicons/ i triïs la icona que vols posar, fas clic a "Copy HTML" i ho enganxes davant del títol de l'article. La pega que té és que a la portada del Nodes es visualitza bé la icona, però dins dels articles es mostra una mica desplaçada.
Una tercera opció és fer servir aquesta altra pàgina: https://icons8.com/ aquí també pots triar la icona i posar l'HTML a l'inici del títol de l'article.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Icones al títol

per MARTA GARRIGA GINESTA -
Hola Mònica,

totes les opcions em semblen bé, però, i disculpeu, però no sé com posar codi dins de l'espai "afegeix títol". Adjunto captures.

Una salutació i moltes gràcies,
En resposta a MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Icones al títol

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

➡ Una altra opció 💥 és posar un caràcter d'emoji ➿ com aquests 💻 🗺 🏍 al davant del títol 👍.

Ho pots fer copiant i enganxant, com si fos una lletra més, des de llocs web com ara https://emojipedia.org/, o bé instal·lant-te una extensió de navegador o de sistema operatiu que et faciliti trobar les icones.

Has de tenir en compte que el repertori d'emojis és limitat i potser no trobaràs exactament allò que necessites. A efectes pràctics, però, acaba sent una lletra més del text, i això s'arrossega a qualsevol lloc on enviïs o comparteixis l'article (xarxes socials, correu...). Actualment els tipus de lletra principals de tots els dispositius poden representar també els emojis.


En resposta a FRANCESC BUSQUETS BURGUERA

Re: Icones al títol

per MARTA GARRIGA GINESTA -
Benvolgut Francesc,

Disculpeu la meva ignorància però, el problema primer que tinc és que no sé com ho ha de fer per inserir codi o caràcters d'emojis dins la caixa d'"Afegeix títol".

Aprofito per donar-vos les gràcies per els web que em suggeriu per trobar icones.

Una salutació cordial,
En resposta a MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Icones al títol

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Marta,
en el cas de les webs que et vaig passar jo, has de copiar el codi HTML i enganxar-lo tal com es mostra aquí:En el cas de les emoticones que va dir el Francesc, és més senzill encara, copies la iconeta i l'enganxes també així:


Les icones amb HTML no les veuràs fins que obris l'article, en el cas de les emoticones, ho veuràs directament mentre edites l'article.

Fins ara,
Mònica