Error restaurar curs: No es pot llegir el fitxer bé perquè no existeix...

Re: Error restaurar curs: No es pot llegir el fitxer bé perquè no existeix...

per CFA Salvador Espriu . -
Nombre de respostes: 2
Hola Mònica,

dues qüestions:

-Tinc el mateix problema que l'Òscar restaurant un fitxer des de Drive. Sóc gestora del nostre espai Agora i, quan intento pujar el curs a "fitxers privats", igualment diu "El fitxer que heu provat de pujar és massa gros per ser processat pel servidor." encara que sembla que no hi hagi límit d'espai....
Me'l podeu carregar vosaltres als nostres fitxers directament, si us plau? El nostre Moodle és aquest  i el fitxer amb el curs que vull restaurar és aquest

- Hi ha alguna manera de triar "temes replegats" a "format de curs" ?  Per defecte no surt aquesta opció però en Moodles que no són d'EIX sí hi ha l'opció. Necessitem algun pluggin o canviar alguna cosa a nivell d'administració de lloc o simplement no es pot amb aquesta maqueta?

Moltes gràcies i bon cap de setmana.

Lorena
En resposta a CFA Salvador Espriu .

Re: Error restaurar curs: No es pot llegir el fitxer bé perquè no existeix...

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Lorena,
a vegades fallen les pujades amb el Drive, hi ha una incidència oberta a Moodle però encara no està resolta. En aquest cas, et recomanaria que fessis servir el repositori Fitxers, ho trobaràs explicat a la pregunta freqüent Què s'ha de fer per pujar fitxers més grans de 25 MBs al servidor?

El format de curs de temes replegats de moment no està disponible a Àgora però està en estudi així que potser en el futur sí que hi és.

Fins ara,
Mònica