Fòrum Àgora-MOODLE

Canviar alumnes a un curs superior

Re: Canviar alumnes a un curs superior

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0
Hola, Josep,
a veure si et va bé!
Et passo un fitxer CSV on hi ha 10 alumnes ficticis, amb autenticació amb Google i que s'inscriuen a una cohort de 1rA o de 1rB (la cohort es crea automàticament). Amb això aconseguiràs pujar els usuaris i agrupar-los en cohorts de forma massiva. La primera fila no l'has de tocar. Per editar el document (és un CSV UTF8) et recomano que facis servir el LibreOffice perquè es mantingui la codificació i no tinguis problemes amb els accents.

Un cop tinguis els usuaris pujats, caldrà sincronitzar la cohort a cadascun dels cursos. per fer-ho, cal anar a Participants, fer clic a l'eina d'engranatge i accedir a Mètodes d'inscripció.
Del desplegable tries Sincronització de la cohort i a la finestra següent tries quina cohort vols sincronitzar en dit curs.L'avantatge de fer servir cohorts d'aquest manera és que si un alumne arriba o marxa a mig curs, només hauràs de donar-lo d'alta al Moodle, posar-lo a la cohort corresponent i de forma automàtica quedarà inscrit als cursos de dita cohort.

Si de cas pots fer la prova amb 1 sol usuari abans de pujar-los tots de forma massiva. Si vols, quan tinguis el fitxer definitiu, pots enviar-nos-el a agora@xtec.cat i el revisem per si de cas.

Fins ara,
Mònica