Fòrum Àgora-MOODLE

Plugin de moodle

Plugin de moodle

per MARIA CARMEN MORESO MATEOS -
Nombre de respostes: 1


Bona tarda,


A l'institut Viladomat s'ha incorporat una professora cega. Buscant informació sobre moodle per a persones invidents, hem vist que hi ha un plugin que es diu readspeaker que llegeix el text, volia saber si és possible que ens poseu aquest plugin al nostre moodle, i també si hi ha instruccions específiques per tal que l'accés d'aquesta professora a tots els cursos de moodle sigui el més fàcil possible.

Gràcies

Carme Moreso

En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Plugin de moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carme,
les darreres versions de Moodle ja han millorat molt el tema d'accessibilitat, de fet ha estat una de les prioritats de les darreres versions.
No som experts en temes d'accessibilitat per a persones invidents o baixa visió, però jo el que et recomanaria és que provés a fer servir els sistemes standards de lectura de pantalla com el JAWS, o alguna extensió del Chrome que també diuen que funciona prou bé. Segurament des de l'ONCE us poden donar algunes indicacions i consells.
Per altra banda no he trobat el plugin al directori de plugins de Moodle, pel que veig tot i ser de codi obert, m'ha semblat que és de pagament.

Fins ara,
Mònica