Fòrum Àgora-NODES

El calendari de la web no canvia al mes de setembre

Re: El calendari de la web no canvia al mes de setembre

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 2
Hola de nou,
hem estat fent diferents proves i en principi el comportament de quan apareixen les fletxes o no, no sembla haver canviat. Si hi ha un esdeveniment suposem que al més de desembre, el calendari mostrarà les fletxes fins al desembre. El mateix hem comprovat que passa amb les fletxes enrere, si no hi ha esdeveniments anteriors al mes que es visualitza, tampoc surten les fletxes. Per tant, per assegurar-vos que es pot navegar per tots els mesos del calendari, jo us suggeriria que afegiu un esdeveniment d'inici de curs i un de final de curs, d'aquesta manera es podrà avançar i retrocedir des de setembre fins a juny independentment que hi hagi esdeveniments o no als mesos intermitjos.

El que encara no hem pogut reproduir és que sortís el mes d'agost essent ja setembre. Pel que fa a això comprovarem amb l'equip que gestiona els servidors d'Àgora quin fus horari té configurat. També mirarem els calendaris l'1 d'octubre a veure si l'error se segueix donant o no i en quins supòsits.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: El calendari de la web no canvia al mes de setembre

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola,
avui 1 d'octubre hem revisat de nou els calendaris i veiem que el calendari segueix a setembre. Finalment hem trobat que aquest és un error del plugin que ja està reportat però que sembla que encara no han resolt: https://wordpress.org/support/topic/simple-calendar-not-showing-current-month/

Quan estigui resolt us ho farem saber a través d'aquest mateix fil.

Fins ara,
Mònica